Maanantai 02.07.2007
Tänään oli taas rauniotreenit Veitikkalan raunioradalla. Mendezin kanssa otettiin vain ilmaisuja.
Käytetään lelua palkitsemiseen ilmaisusta piilolla. Yhdestä kunnon haukusta saa jo paijan palkaksi. Voi että Mendellä on kivaa:) Hieman peruuttelee haukkuessaan, paikallapysymistä ilmaisun aikana täytyy siis myös treenata.

Numbe treenasi taas liikkumista raunioilla ja lisäksi tällä kertaa paikalla oli myös "vieraita" ihmisiä, joten saatiin makkararinki aikaiseksi. Numbe meni hienosti tervehtimään ihmisiä ja kun sai vielä makkaraa palkaksi, niin pikku häntä heilui tosi kovin! Kehuttiin rohkeaksi ja reippaaksi pikku-Belgiksi. Ja mamma oli taas niin ylpeä:)
Makkaran syönnin jälkeen käveltiin levyillä peitettyjen piilojen päällä raunioilla ja otettiin jopa yksi suojalevy pois, jotta Numbe oppii katsomaan eteensä.
Sitten käytiin vielä ketteryysesteillä treenaamassa. Kiitos Tassujen treeniporukoille hyvästä treenistä.

Rauniotreenien jälkeen käytiin vielä Tassukalliolla ottamassa Bonuksen ja Menden kanssa kontaktitreenejä. Hienosti meni nekin treenit. Bonus otti tehtäväkseen opettaa Numbelle putken oikeaoppinen suoritus:) Isä ja poika vilistivät putkea yhdessä hurjaa vauhtia. Harmi kun ei saatu kuvia!
Ja lopuksi pojat pääsivät vielä uimaan. Kyllä oli hyvä päivä meidän laumalla. -Tuija-