Paljon on tapahtunut sitten viime päivityksien. Ikävä kyllä oma kotikoneeni hajosi ja tiedostot ehkä siinä mukana katosivat!!! Kyllä tämä on ihan mahotonta kun ei pääse päivittelemään kuulumisia kotisivuille ja samalla jää myös Dark Joyn sivut hunningolle! No sainpahan ainakin blogin toimimaan:)

Käytiin Belgien Erkkarissa näyttämässä poikia. Mendez ja Numbe osallistuivat näyttelyyn. Vanhat papat Bonus ja Ami olivat turisteina mukana. Monta kehää pyöri yhtäaikaa, eli aikamoista häslinkiä, jotta pysyi mukana. Muilta osin oli kyllä hieno päivä:)

Numbe Junnu-uroksissa sai Erittäin hyvän (punainen nauha) ja hienot arvostelut. Ainoa "huonompi" kommentti oli että erittäin kevyessä kunnossa... eli siis karvaton ja laiha. Minun mielestäni kyllä hyvässä trimmissä kunnossa, karvaa voisi kyllä olla enemmän tällä hetkellä. Ja nyt oli jo rohkeampi, meni ihan itse tutkiskelemaan tuomariakin:) Tällä kertaa Pete esitti Numben kehässä, mahtoiko johtua siitä...

Velipoika Kapo voitti sitten koko luokan. Hieno saavutus erikoisnäyttelyssä, onnea Kapon perheelle! Aikamoinen riiviö tuntui velipoika olevan, mutta kunhan säännöt ja palkitsemiset saa oikeisiin mittasuhteisiin, niin kyllä se siitä.

Sisko-Ninja oli myös näyttelyssä saaden Erinomaisen myös. Hieno tulos karvattomalta typsyltä:)

Mutta sitten hienoin uutinen, Numben äippä Nella pesi koko porukan! Erikoisnäyttelyssä Rotunsa paras ja BIS3!!! Kyllä oli hieno tunnelma meitin leirissä! Nyt voi Numbe kehuskella että meitin iskä ja äippä ovatkin Erkkarivoittajia:)

Päivän kruunasi vielä Nellan ja Menden kasvattajan Sabinan (Kennel Je M'Appelle) Best in Show-voitto kasvattaja-ryhmässä!

Ja nyt odotellaan ensiviikonloppua ja MM-karsintoja:) -Tuija-