Eilen oli kiva päivä. Kävin ensin Menden kanssa Tanjalla hieronnassa ja vähän oli poika jumissa... Ei kyllä ihme sillä menolla! Nyt täytyy laittaa poika kuntoon ennen arvokisoja:) Otin heti viiden kerran kortin ja päätin että tästä lähtien on käytävä useammin.

Numben kanssa olin jo menettää toivoni Vaasan agikisojen menestyksen suhteen... Maanantaina oltiin Marin ja Kimmon esteillä ja silloin ei tullut pojan keskittymisestä mitään (vähän on ollut treenitaukoa tässä tassurikkojen vuoksi...)! Mutta eilen hieronnan jälkeen mentiin Numben kanssa ensin Tsaukkilan esteille tekemään rataa ja sitten taas Marille ja Kimmolle. Nyt näytti jo paljon paremmalta! Eihän Numbe vielä osaa edes keppejä, mutta jos selvittäisiin edes jotenkin tulevista kisoista ja sitten ruvetaan kunnolla treenaamaan. Onneksi päästään nyt vinolepeillä vihdoinkin treenaamaan! Ne ovat kertakaikkisen hyvät!

Ja sitten Mari ehdotti että jos Numbe tulisi kokeilemaan, mitä poika meinaisi lampaista:) Ajattelin että Numbe ei kyllä siitä selviä, Bonus-iskä kun aikoinaan ymmärsi väärin paimennuksen ideologian... ei koonnut laumaa vaan hajoitti sen...

Ensin Mari opetti Numbelle mikä on sallittua ja mikä ei, sitten Mari päästi liinasta irti ja sanoi että katsotaan miten poika toimii itsekseen. KÄÄK, siinä vaiheessa meinasin pyörtyä. Mutta ei mitään hätää ollutkaan:) Ensin Numbe kävi tsiikaamassa mammaa ja Kimmoa laitumen reunalla muutamaan kertaan (kun tuo Mari komensi...) Mutta sitten unohtui mamma ja ruvettiin tekemään kaarrosta lampaiden taakse, melkein ammattimaisesti...(no ei vissiin ihan, mutta minusta melkein näytti siltä:)) ja yhtä laumasta eksynyttäkin Numbe yritti laumaan takaisin... Aika hienoa katseltavaa, KIITOS MARI! Nyt tahtoo uudelleen!

Mamma on ylpeä pienestä Paimen-pojastaan:) - Tuija -