Oltiin kisailemassa Agia porukassa Kuopiossa, yhdessä Anetten, Tumpin ja Jimpun lauman kanssa. Nelijalkaisista mukana Mendez, Numbe, Irma, Raija ja Ritva.
1590272.jpg

Muuten ei tuloksilla meitin porukka päässyt juhlimaan, mutta kisaviikonlopun viimeisen radan Pete ja Mendez sitten ottivat koulutuksen kannalta ja voittivat! Toinen voittotulos siis plakkarissa Valionarvoa varten. Nyt sitten melkein vuosi täytyy odotella viimeistä voittotulosta...
Muut Menden radat meni melkein hylyiksi, mutta Peten ohjaus toimii, kun harjoitellaan vaan lisää.

Takuuvarma nollakone Irma otti hylkyjä ja muutamalta radalta tuli yksi onneton virhe. Raijalla hieman ongelmia kontaktien kanssa, mutta nekin siinä sitten ehkä ratkaistiin.

Olisiko syytä käydä lisää kouluja...
1590271.jpg

Viikonloppu oli hieno ilmojen osalta ja mökki ei olisi voinut olla paremmassa paikassa. Sähkövessaankin päästiin tutustumaan...? Koirat saivat rauhassa juoksennella vapaasti (lähimmät naapurit olivat vastarannalla) ja Ritva löysi oman mielipaikkansa laiturilta, josta tosin mulskahteli veteen jahdatessaan vesipärskeitä:)

-Tuija-

Muutama kuva vielä meitin hienosta vuokramökistä
1590279.jpg

1590281.jpg

1590283.jpg

1590289.jpg

Niin ja sitten täytyy vielä mainita että Bonuksen poika, Numben veli Luka oli samana viikonloppuna ensimmäisessä koitoksessaan tottelevaisuuskokeessa ja hienosti heti ykköstulos! Onnea Lukan porukoille!

-Tuija ja Pete-