Oltiin kavereiden kanssa mökkeilemässä Perniössä viikonloppuna. Vietettiin Peten myöhästyneitä 40v synttäreitä ja samalla tuli juhlittua Numben 1-vuotis taivalta.

Mukana juhlinnassa olivat Heli, Antti, Anette, Tumppi, Jimppu, Kimmo ja Mari. Karvakorvalauma oli tietenkin myös kutsuttu ja paikalla Huldi, Irma, Raija, Ritva, Swedu, Jiraki, Nalle, Mikki, Zagga, Fleet ja tietenkin omat pojat Bonus, Ami, Mendez ja Numbe. Lauma oli siis melkoinen, mutta hienosti sujui yhteiselo, niinkuin aina ennenkin. Muutama kärhämä tuli pikkupoikien kesken, mutta ei muuta. Eipä uskoisi että paikalla oli 5 narttua ja 9 urosta (muutama leikattu, mutta kuitenkin).

Välillä käytiin ATT:lla kisaamassa agia. Raija kisasi lauantaina kakkosissa ja sunnuntaina kisasivat Huldi, Irma ja Mendez. Eipä mainittavia tuloksia tullut kenellekään...
Mutta viikonloppu oli jokatapauksessa hieno! Lämmin ilma, hienot maastot koirille (takiaisia lukuunottamatta...) ja laavu oli aivan fantastico! Siellä loimutettiin lohta ja vietettiin laatuaikaa:)
Oli kyllä niin hieno paikka, että sinne täytyy mennä toistekin!

Kiitos kaikille mukanaolleille juhlijoille! Meillä vanhukset nukkuvat vieläkin...

-Tuija ja Pojat-