No niin, nyt on viikonloppu takana ja kiireinen viikko taas alkamassa. Paimennusta, talkoita Tassuilla ja Tsaulla. Ehkä jossakin välissä agitreeniä. Verotoimistoon, liittoon ym. pakettiasiat kuntoon.

Olin lauantaina ja sunnuntaina paimennuskisoissa töissä Somerolla. Oli tosi kivaa! Lauantaina buffassa ensin ja sitten varikolla lampaita reeraamassa. Sunnuntaina olinkin sitten Tuomarinsihteerinä autossa pellon keskellä kirjaamassa ylös suorituspisteitä ja pitämässä pöytäkirjaa. Oli kyllä kivaa ja opettavaista, kiitos Marille ja Kimmolle hienoista järjestelyistä:)

Samaan aikaan oli Pete kisaamassa agia Tsaukkilassa. Ensin Numbsun kanssa lauantaina 2xhyl ja Mende sunnuntaina 2xhyl ja vissiin yksi vitonen. Ei mennyt ihan nappiin nuo agit Petellä.

Menden ja Flickyn pennelit kasvavat hurjaa vauhtia. Kertakaikkisen upeita ja reippaita penneleitä! Viikonloppuna olivat jo päässeet ulos ihmettelemään maailman suuruutta:)

Sirun facessa on taas upeita kuvia penneleistä. Oli pakko napata tähän yksi hieno otos, voiko näin suloista ollakaan! Kultainen typsy:) -Tuija-