No niin, nyt on sitten vuosi 2008 alkanut ja vuoden ensimmäiset Agikisat takana. Pete ja Mendez käväisivät Tampereella viime sunnuntaina kisailemassa ihan keskenään. Minä jouduin valitettavasti olemaan töissä sinä päivänä.

Hyppyrata oli ensimmäisena ja siitä puhdas rata ja sijoitus 5. Muutamassa kohtaa Mende lähti hanskasta ja niissä kului aikaa, mutta treeniä vaan lisää. Agiradalta tulikin sitten kymppi, kun viimeiset kepit jäi pujottelematta (äijä heilutti tumppuaan jo putken suulla, eihän voi silloin malttaa...) ne otettiin kokonaan uusiksi ja yksi rima ei pysynyt Menden vauhdissa.

Numbe on edelleen saanut kasvaa ja tunnuksena "Olen villi ja vapaa". Agitreenejä ollaan tehty satunnaisesti. Puomin pinta menee jo suht hyvin ja renkaan treenaaminen ollaan aloitettu. Kaikki tehdään avustajalla, jotta ei tule  virheellisiä suorituksia ja opita niihin. Meitin alkuopetus on ehdottomasti "pidä yksinkertaisena ja niin kauan kuin on tarvis".

Viikonloppuna lähdetään Ahvenanmaalle Agikisoihin. Edessä siis Numben ensimmäinen laivamatka. Saas nähdä mitä pikkumies tuumaa reissusta. Siitä sitten myöhemmin... -Tuija-

Alla muutama kuva siitä Ahvenanmaan reissusta, kun Mendez (8viikon) haettiin
1194589.jpg

1194591.jpg

1194596.jpg