Täytyy vissiin ryhdistäytyä taas tässä blogi-kirjoittelussakin. On taas kulunut aikaa viime kerrasta. Agia ovat molemmat pojat tietenkin treenanneet ylenpalttisessa kuumuudessa. Ihanaa tietenkin että aurinko on näkyvillä pitkän odotuksen jälkeen:) Tottakai myös paimennettu ollaan Numben kanssa ja Mendekin on muutaman kerran käynyt pyörimässä lampailla. Numbsu oli aika villinä viime kerralla, eikä oikein enää välittänyt mamman komennoista "mä osaan jo, mammaa ei tarvita..." Kyllä sitä kuitenkin tarvitaan, ettei lampailla vaan riekuta, vaan on suunta mihin mennään!

Pete ja Mende kävivät Helatorstaina agsaamassa ATT:n kisoissa ja nyt alkaa löytymään taas yhteinen sävel. Pete otti kunnolla kontaktipysäytykset ja pyrki olemaan hirveästi vedättämättä, jotta välillä saataisiin niitä "siistejäkin" ratoja. Kyllä kannatti, tuloksenä pari nollaa ja hyvät sijoitukset. Yksi hyl putkahti väliin, mutta ei haittaa. Sekin oli ihan hyvä rata:)

Eilen sunnuntaina oltiin taas katsomassa pikku Turkkiruhtinaita. Ja komea sakki kyllä on! Jänteviä, energisiä, toimeliaita, kertakaikkisen upeita koko porukka:) Ja kiitos Sirulle taas kerran kestityksestä!:) Muutama tilannekin oli, kun Remu-poika päätti lähteä naapuriin katsomaan mitä siellä tapahtuu... Mende pääsi myös moikkaamaan Flicky-morsiantaan ja hyvänen aika, ei ollut typsy enää ollenkaan antavalla päällä. Voi että nuo naiset sitten ovat vaikeita, ei oikein koskaan tiedä millä päällä sattuu olemaan... Numbe ja Ami olivat tietenkin myös reissussa mukana.

Tänään Somerolle taas paimentamaan molempien poikien kanssa, ihanaa! -Tuija-

Tässä vielä Sirun ottama kuva pikku-neiti Zeenasta ja veli Rimistä:)