On vierähtänyt taas hetki siitä kun viimeksi tänne kirjoittelin (tuo facebook on aika bueno...)

Agia ollaan treenattu molempien poikien kanssa ja Numbe lisäksi tietenkin paimennusta. Nyt on ollut aikaa treenata vaikka mitä, eikä ole ollenkaan väsyttänyt. Olen ollut "vapaalla jalalla" Nokialta ja kohta kokonaan aktiivinen työnhakija. Kaikki paperiasiat ja toimistoissa käynnit ym. kun saa alta pois, niin sitten alkaa uusi elämä. Jos joku kaipaa luotettavaa, yhteistyökykyistä ja nopeaoppista työntekijää, niin täällä olisi kohta yksi sellainen, vink vink:)

Perjantaina käytiin Lohjalla Minnan kanssa esittämässä Mendeä Ulkomuototuomarien erikoistumiskoulutuksessa. Ja kyllä poika taas edukseen esiintyikin, joskin hieman kovaäänisesti, oli välillä vähän tylsää odottelua... Jotenkin hassua että pieneksi muutama Tuomarikokelas Menden totesi, vaikka edelleen rotumääritelmässä on 62cm uroksen ihanne säkäkorkeus eli juuri se mikä Menden säkä on.

Lauantaina kisattiin agia Lohjalla. Numbella ja minulla kaksi rataa = 2xhyl ja vauhti oli kova. Rötväilikin toisella radalla... Mendellä ja Petellä komia yksi rata, mutta valitettavasti yhdessä kohtaa ohjausvirhe ja hyl.

Sunnuntaina käytiin Samin ja Minnan kanssa katsomassa Kaarinassa Membun ensimmäistä pentulaumaa. Ja IHANIA ovat!!! Äippä-Flicky oli taas yhtä kultainen itsensä ja antoi meidän tutustua penneleihin, kylläkin äidin tarkassa valvonnassa:) Pennut otettiin haltuun jos kesti liian kauan palautus pentulaatikkoon. Voi että pikku-epelit olivat jo kaksi viikkoisina täynnä menoa ja meininkiä. Ja myös ääntä pikkaraisista löytyi... ehkä isäänsä tulleet siinä asiassa...Kiiltäviä, hyvinvoivia pikku palleroisia:) Yksi sijoitustyttö on vielä vapaana, jos kiinnostaa niin ota heti yhteyttä Siruun Kennel Turkkiruhtinaan Voin suositella!

Tänään käytiin taas paimentelemassa Numben kanssa ja TAAS oli ihana aamu. Otettiin vasen/oikea kiertoa ja meni oikein hyvin. Numbsu on hieno paimenpoika, mamma on tyytyväinen:) -Tuija-

Sirun ottama kuva ihanasta pikku-miehestä