Käytiin eilen Lohjalla agikisoissa. Kaikki pojat tietenkin mukana, mutta Mende hoiti Peten kanssa kisaamisen. Vähän mietittiin lähtöä kisoihin, koska Mendellä oli tassun pohjassa pieni haava. Mutta eipä se tahtia haitannut:)

Ensimmäiseltä radalta tulikin sitten 0-tulos ja 3.sija. Voitto oli niiin pienestä kiinni, yksi Menden väärään suuntaan kääntyminen ja hetken ihmettely ennen jatko-ohjeita Peteltä. Ja sekunnin sadasosia sitten hävisivät ykköselle ja kakkoselle (Hitti & Zen). Hienon radan kyllä Pojat tekivät:)

Toinen rata menikin penkin alle. Mendez tiputti riman, koska törmäsi taas esteen siivekkeeseen ja Pete ei sitten jatkanut rataa. Yritti minun painostuksesta ottaa puomin kontaktin, mutta sekin meni reisille... Mendellä tuntuu olevan nyt ongelmana tuo siivekkeiden tönäisy, poika ottaa niin tiiviisti kurvit hypyn siivekkettä nuolemalla, että aika usein on rima siitä syystä tullut alas. No treeniä lisää.

Kolmannella radalla Pete sitten astui Menden tassun päälle, juuri kun poika oli ponnistamassa hypylle ja siitä sitten Mendez rämähti esteen päälle niin että siivekkeet lentelivät. Hetken aikaa meni kun Mendez keräili itseään jatkorataan, mutta loppuun asti mentiin. Toinen rima taisi tulla myös alas loppuradalla.

Numben kanssa fiilistelin harjoitusesteillä väliajoilla ja ihan hurjana olikin:) Frisbee sai sellaista kyytiä että alta pois. Ja Pete motkotti minulle käsien heilutuksista sun muista pikkuasioista...

Samoissa kisoissa Tumppi otti Ritun kanssa 0-tuloksen ja 5. sijan ja Rapen kanssa 0-tuloksen ja 3. sijan. Hyvä meidän jengi:) -Tuija-