On taas hetki vierähtänyt meidän kuulumisista, täytyy parantaa tapani ensi vuonna:)
Mendez oli toistamiseen Oreniuksen Juhan kurssilla ja todella antoisaa oli taas. Kyllä se taitaa niin olla että Peten ohjauskuviot kun saadaan kuntoon niin tällä parilla ei ole rajoitteita menestymiseen. VAU!
Nyt harjoitusten pääpaino on hallussapidossa ja ohjauksen täsmällisyydessä kovassa vauhdissa (Mendezillä ei oikein löydy kuin yhtä vaihdetta radalla...aikamoinen Formula ykkönen).

Numben kanssa otetaan alku rauhallisesti, jotta poika ehtii kehittyä. Agitreenejä tehdään estekohtaisesti ja hieman ohjauskuvioita. Kontaktiesteillä ei vielä kiipeillä, mutta ylösmenokontaktiharjoituksia otetaan koko ajan. Käsky "pinta" ja asento maahan. Tulevaisuus sitten näyttää, onko tämä tehokas tapa treenata. Hyppytreenejä tehdään suorilla, rimat vinossa ja palkka päässä. Kahdeksikkoa yhdellä hypyllä, jotta saadaan myös kuntoon eri kulmista hyppäämiset. Palkkana käytän irtoamisissa palloa ja nannarasiaa. Loppupalkkana revitään patukkaa:) Mendezin iso kahdenkahvan patukka on ihan IN juttu. Täytyy hommata sellainen myös Numbelle.

Nyt olen huomannut että pakko ruveta myös tottelevaisuutta vaatimaan, Numbe kun on ruvennut karkailemaan Agihalliin sisään, esteille, kavereiden luo...Joka paikkaan mistä löytyy äksöniä ja varsinkin oma treeniporukka on pahin houkutin (Mendez, Irma ja Raija).

Bonus viettää hyvin ansaittuja eläkepäiviään riekkuen. Ei vissiin papparaisen pää oikein kestä tekemättömyyttä. Aina välillä kun Bonus pääsee treeneihin mukaan, käy todella kuumana! Täytyy ruveta miettimään joku eläkeläisharrastus Bonukselle, kun virtaa ja terveyttä tuntuu riittävän. Ja kohta 11v plakkarissa! -Tuija-