Olivat ja menivät. Ei tullut tuplaa Mendelle ja Petelle. Ensimmäiseltä radalta hyl, koska poika jostakin syystä lähti kiertämään ihan edessä olevan hypyn, joka olisi pitänyt suorittaa suoraan??? No, aika vaikean hylyn Mende onnistui tekemään... Toiselta radalta kisan nopein aika, MUTTA ensimmäinen rima alas eli vitonen. Mende taas hipsutti lähdössä esteelle päin ja oli vissiin pikkasen epävarma komensiko äijä siitä ja näin rima sitten alas. Huoh:(

Numbe oli tietenkin mukana kisareissulla, kun ei päästy kisamaan lauantaina tuon irti lähteneen kynnen vuoksi. Tai ei se kynsi kisaamista olisi haitannut, vaan lääkekuuri = doping. Otettiin pihalla hyppyjä ja A estettä ja voi että Numbe riekkui ja meni kovaa, kun taas pitkästä aikaa pääsi esteille:) Ensi viikolla kyllä treenataan joka päivä, kun on itsellä tuo lomautusviikko.

No aika aikaisin oltiin kotosalla, nyt kun oli sitten säkäluokat peräkkäin. Näin ovat kisaajat toivoneet. -Tuija-

Ai niin ja nyt on sitten Agiliiton sivuilla ilmoitus että kennelliitto on hyväksynyt uudet valiosäännöt sellaisenaan eli ensi vuoden alusta tulee sitten Hyppy Valio-tittelistäkin totta:)