Jospa herättäisi tämän bloginkin välillä henkiin, kun tulee vaan tuolla facessa oltua... Paljon ollaan treenailtu kaikenlaista. Numbe ja minä ollaan agsattu Aneten agikursseilla ja hienosti ollaan edetty. Numbsu on ihan fiiliksissä, minähän se sielläkin hidastan poikaa mutta ei haittaa pääasia että yhdessä onnistutaan:)

Pete on treenaillut Liipparin kanssa, ja pieni mustavalkoinen kehittyy koko ajan paremmaksi ja paremmaksi. Menden kanssa tietenkin treenataan, mutta hienosäätöä. Ensi sunnuntaina pojat kisaavat agia Raumalla ja seuraavana onkin sitten piirinmestikset. Mende ei tänä vuonna osallistu joukkuemestiksiin, vaikka paikka Tsaun joukkueessa olisi ollutkin. Kisat on lauantaina ja Pete yön töissä. Kerää voimia Menden ja Liipparin yksilösuorituksiin. Toivottavasti kannattaa:) Numbe on Tassujen joukkueessa.

Lauantaina oli Paimennuksen Ranch-kisat Somerolla Woollandiassa. Ja voi että olen Numbsusta ylpeä, minun pieni Paimenpoika<3 Eikä se Mendekään pöllömmin mennyt. Osallistuin myös Liipparin kanssa 2-luokkaan, mutta minähän sen suorituksen kämmäsin. Liippari olisi kyllä osannut.

Numben pisteet yhteensä huikeat 76 / max 90  

Haltuunotto 19/20, Kuljetus 17/20, Portti 4/5, Laidunnus 20/20, Kuljetus aitaukseen ja portti 5/5, Kuja 1/10 (tämän otin kuljetuksena, vaikka piti ottaa poispäinajona), Häkitys 10/10.

Mendez ja Pete 64 / max 90

Haltuunotto 17/20, Kuljetus 16/20, Portti 4/5, Laidunnus 11/20 (lauma ei rauhoittunut), Kuljetus aitaukseen ja portti 3/5, Kuja 3/5, Häkitys 10/10.

Minä ja Liippari 42 ja keskeytin suorituksen koska kadotin lampaat. Hienosti kyllä Liippari ne takaisin haki, vaikka olivat hirveän pitkällä jo. Hakukaari hieno, mutta kujan kämmäsin, koska käskin koiran pois lauman takaa ja lampaat karkasivat. HÖH!

Seuraavaksi sitten Ranch-kisat Rymättylässä:) -Tuija-

Muutama Antin ottama kuva kisoista. Numbe, Mendez ja Fleet.