Mendez ja Pete kisasivat eilen ATT:n hienossa uudessa hallissa. Ainoa mikä vähän hidasti menoa oli tuo Mendelle liukas mattopohja. Onneksi Pete otti radat tarkasti, turhia revittelemättä, ettei Mendellä revähtäneet paikat. Mende kun tekee aina kaiken  täysillä, niin Peten oli pakko vähän lisätä malttia hommaan. Seuraavaksi täytyy kyllä ajella pojan tassukarvat, jos se vähän auttaisi asiaa.

Hienot radat tekivät, 2 x 0-rata ja ensimmäisellä vielä palkintopallisijoitus 3.sija. Ja oli muuten tupla-nolla taas:) Viimeisellä radalla tuli parit rimat alas, mutta sekin meni muuten hienosti. Pete ohjasi Mendeä hyvin ja rata oli hallussa koko ajan. Hyvältä näyttää:) Hirmu määrä oli kisaajia, jotakin 70 koirakkoa. Viimeinen rata loppuikin aika myöhään. Oltiin kotosalla vasta ilta yhdentoista aikoihin.

Numbe oli tietenkin mukana reissussa, eikä ollut moksiskaan vieraasta hallista, eikä muustakaan. Hirveä into päällä koko ajan, kyllä meidänkin täytyy jo päästä kisaamaan, vaikka ei vielä paljoa osatakkaan... Käytiin Tsaukkilassa välillä treenaamassa ja Pete kävi ratojen välissä töissä piipahtamassa. Sekin aika hyödynnettiin kävelemällä leipomon ulkopuolella olevilla ritilöillä ja tutustumassa Turun hajuihin. Oli kiva päivä taas:) -Tuija-