Eilen oli Mendezillä aika vauhdikasta menoa. Aamun aloitimme käväisemällä Turun KV-näyttelyssä. Siellä nähtiin paljon kavereita ja sukulaisia ihmisineen:) ensimmäistä kertaa, sitten pentulaatikoa, nähtiin velipoika Milton. Ja ihan samanlainen härpätin on kuin Mendezkin... Pojat avasivat ääntään vierekkäin myös näyttelykehässäTukittu ja äksöniä vissiin kaipasivat molemmat, tylsää pelkkä seisoskelu... Hienosti olivat kuitenkin, koska erin saivat molemmat.

Mendezille tuloksena näyttelystä siis laatuarvosteluksi erinomainen ja avoimen luokan nelonen (muutama sukulainen siinä sitten oli edellä, höh).

Nähtiin myös Mari, Kimmo ja Zagga viereisessä Bortsu-kehässä. Zagga oli hakemassa näyttelytulosta muita valioita varten, mutta tällä kertaa ei vielä lykästänyt. No toinen kerta sitten toden sanoo.

Sitten siirryttiin hirveää haipakkaa Tsaun hallille Oreniuksien agikurssille (pienen auton etsiskelyn jälkeen, kun tuo messarin parkkipaikka on niiin iso, ettei voi muistaa mihin oli aamulla parkkeeranut).

Siellä Pete sitten jo odottelikin valmiina kisa/treenikoiraansa. Vähän sain ensin motkotuksia että Mende oli muka väsynyt, mutta kyllä se sitten taas radalla nähtiin että oliko muka väsynyt! Ohjaaja siinä jälkeen jäi, ei koira:) Hyvät harjoitukset olivat, saatiin paljon vahvistuksia taas asioihin. Oikealla ohjauksen ajoituksella ja valinnoilla, ja niiden treenaamisella, on pojilla mikä vain mahdollista. Siihen siis keskitytään jatkossakin.

Pete oli ottanut Numben ja Ami-papparaisen mukaan reissuun ja otin Numben kanssa sitten kurssin väliajalla vähän kontaktipintaa ja kujakeppejä. Ja meni tosi hienosti! Nokittiin kontaktilla:) ja loppupalkan annoin kujakeppien päässä ja sinne lähettämällä. Ihan hurja vauhti, hui!

Vanha-pappa Amikin oli ihan intsinä, kun pääsi mukaan. Ja roisto karkasi minulta Peten perään hallille, onneksi hallin ovi oli kiinni, muuten pappa olisi ollut sekoittamassa treenejä!

Että tällaista. Aamusta iltaan oltiin reissussa ja tänään ollaan sitten huilittu. -Tuija-