Oltiin tänään taas Numben ja Menden kanssa Kupittaalla mätsäröimässä. Handleri-Minna veti hienosti taas Menden kanssa punaisen nauhan ja sijoittuikin sitten vielä kolmanneksi, palkintopallilla siis taas:) Hienoa!

Mutta Numbe, tänään haukuttiin tuomari ja eikä pysytty paikoillaan sitten millään! Ja taas sain kuulla että kyllä on kaunis koira, mutta tarvitsee paljon kehätreeniä. Hoh, hoh! Nyt saa jäädä nämä näyttelyesiintymiset hetkeksi ja keskitytään olennaiseen eli agiin. Tampereen näyttelyyn ensi lauantaina olen Numben ilmoittanut eli sinne vielä mennään ja sitten seuraavaksi ehkä ensi kesänä. Lauantainakin katson sitten pojan korvien heilumisista että esitänkö sen kehässä. Vaikka eihän Numbe vellaroi kuin vasta kehässä, muualla menee vallan hyvin tuo ihmisten treffailu... Huolto kyllä pelasi tälläkin kertaa, kiitos huoltopäällikölle Samille:)

Mende oli eilen agikisoissa Liedossa ATT:lä. Ensimmäinen rata HYL, ensimmäinen hyppy kokonaan nurin... toinen rata hieno, mutta puomin alasmenovirhe. Kolmannelta sitten 0-rata, hieman hidas pitkillä kaarroksilla, mutta 0-rata on pääasia. Kolmas sijakin sieltä sitten tuli.

Mutta taas kuuluu hienoa Numben sisaruksille:) Bonuksen tyttö Dark Joy Ninja Queen "Ninja" on tänään Nastolassa tottiskokeessa tempaissut ykköstuloksen! Hienoa, upeeta, onnea taitaville Kristalle ja Ninjalle! Me ollaan teistä ylpeitä! -Tuija-