Viikonloppuna oli agikisat Tsaukkilassa. Lauantaina kisasivat kolmos-luokat, joissa olin koko päivän töissä. Mende kun on vielä kisatauolla doping-varoajan takia.

Sunnuntaina sitten päästiin Numben kanssa baanalle kisaamaan maxi ykkösiin. Ensimmäiseltä ykkösen radalta tulikin sitten luokanvaihtoon oikeuttava tulos ja palkintopallisijoitus:) Ei ollut ollenkaan hyvää ohjausta minulta, patsastelin ja "varmistelin" minkä kerkesin. Keppeihin lähetyksenkin onnistuin melkein pilaamaan, mutta onneksi Numbe osaa, vaikka ohjaajalta tuleekin epäselviä viestejä... Onneksi ykkösissä ihanneajat ovat vielä niin löysät että saatiin silti komiasti miinusmerkkinen tulos.

Kakkosissa kisattiin sitten päivän päätteeksi ja se rata oli jo paljon parempi (ei vissiin ollut ohjaajalla suorituspaineita enää). Alkupuolisko rataa meni loistavasti, lopussa sitten hörhöilin niin että tuli rima alas, kielto ja kosketusvirhe. Jäin ihan pantteeseen esteen taakse, vaikka olisi jo pitänyt pyyhältää loppusuoraa. Tosin tiesin jo rataan tutustuessa että emme osaa vielä tuollaista kuviota. Iloinen yllätys oli että olimme silti taas palkinnoilla sijoitus 3. Eli selvittiin kuitenkin paremmin kuin moni muu radasta:) Tuomarimme Anders oli kyllä tehnyt haastavat, mutta mielenkiintoiset radat. Niitä oli kiva mennä.

Treenisuunnitelmaan: Kontaktitreenit alustalla jatkuu, se toimii ainakin tällä hetkellä. Irtoamisharjoituksia loppusuoralle ja sylkkärikäännöksiä/heittotreeniä. Valssaamaan en enää rupea, jos ei ihan pakko ole. Vauhti pysyy paremmin ilman valsseja.

Maanantaina Numbsu pääsi taas aamulla paimentamaan ja nyt oli VAIKEAT treenit. Tehtiin häkin sisällä lähetystä oikealle ja vasemmalle ja pysähdystä lampaiden takana. Sieltä sitten ajoa. Ja olin taas ihan solmussa (liikaa liikkuvia osia). Numbe kyllä kestää tosi hyvin painetta, täytyy sanoa. Ja tunkee tosi hyvin lampaiden ja häkin välistä, vaikka ahdasta onkin. Hyvä poika:) Hommia ei lopettanut kertaakaan, vaikka minulta tuli epäselviä ohjeita koko ajan. Lopuksi Numbe sai "kuljettaa" lampaat ulos hallista lampolaan. Siihen meni hetki että saatiin lampaat irti oven puoleiselta häkin seinämältä, mutta onnistui viimein. Mari kyllä sitten sanoi että miksi en avannut häkkiä oven puolelta, olisi ollut helpompaa... Nii'in mutta kun ei minulla taaskaan lamppu syttynyt...

Numbe on kyllä ihan äijänä Paimenpoikana. Häntä töttellään käy pullistelemassa ja nujakoimassa Bortsu-poika kavereilleen. Jiraki-papparainenkin joutui palauttamaan pojan maanpinnalle, niin leijui korkeuksissa tuo Numben ego.

Sitten Menden maanantain tapahtumiin. Käytiin lääkärillä näyttämässä peräpäätä ja oikein hyvin oli parantunut. Ei jouduttu jatkamaan antibiottikuuria enää eli kohta Mende pääsee taas kisaamaan. Sitten tuli myös Sirulta LOISTAVIA uutisia. Menden Kaarinan morsian Flicky oli käynyt ultrassa ja pieniä FlickyMembuja näkyi ainakin kahdeksan! JES! Eli menopelejä on Suomen kamaralle tulossa monta:) Kennel Turkkiruhtinaan nimiin. En millään malttaisi odottaa penneleiden syntymistä!

Juu, ja sitten vielä illalla kokousteltiin Miran luona Tassujen kesäkuun agikisoista. Vauhdikas päivä siis takana.

Tänään mennään taas Tassujen agitreeneihin. Huomenna olen iltavuorossa, mutta torstaina taas paimennetaan. Jee, kyllä elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa:) -Tuija-

Tässä vielä Serti-kuva. Kiitos Piia kuvauksesta:)