Nyt tuli sitten käytyä Eckerössä Agilitykisoissa. Mukana Mustiloista olivat Mendez ja Numbe.
Menomatka laivalla meni mukavasti. Numbe reissasi kuin vanha tekijä, vaikka oli elämänsä ensimmäisellä laivareissulla. Sähelsi ja touhusi aivan kuin kotonakin:)

Mökki jossa asustelimme viikonloppuna oli oikein mukava. Meillä oli porukalla mökki lähellä kisapaikkaa Anetten, Tumpin ja Jimpun kanssa. Ja tietenkin myös tytöt Irma ja Raija olivat mukana:)

Kisat menivät mukavasti Petellä ja Mendellä. Kisasivat 3 agirataa, joista tuli yksi SM-nolla taas plakkariin (enää puuttuu yksi SM-kisoista ja kaksi MM-karsinnoista). Muutkin agiradat menivät loistavasti, muutaman ohjausvirheen takia tuli 3 riman tiputusta, niitä kohtia täytyy siis treenata. Yhdellä radalla oli myös putken paino aivan väärässä kohtaa, siihen Mende jäi jumiin ja kääntyi takaisin kysymään äijältä että mitä ihmettä... Siitä sitten kielto.

Hyppyradalta tuli hyl, Pete kumartui väärään esteeseen päin ja sinnehän Mende sitten suhahti.
Eli kooste tuloksista: 1x0 (puhdas rata ja SM0), 2x10 (kaksi rimaa alas ja rima+kielto), 1xhyl.

Takaisin tulomatkalla oli sitten muutama tilanne humalaisten kanssamatkustajien kanssa. Silloin pikkupoikaa vähän pelotti ja puolustushaukku oli vähän herkemmässä. Onneksi oli hyvähermo Mendez mukana rauhoittamassa tilannetta. Ei ollut kyllä kivaa tulla kotiinpäin viinahuuruissa olevien ihmisten joukossa!

Nyt ollaan sitten onnellisesti kotona, on se vaan niin mukavaa:) ja seuraavia kisoja odotellessa treenataan lisää. -Tuija-