Eilen oli mukava päivä. Käytiin ensin vähän treenailemassa omalla hallilla kontakteja ja keppejä. Sen jälkeen mentiin kisaamaan ATT:n epävirallisiin, jossa oli taas tosi paljon koiria eli kestivät iltamyöhäiselle. Mutta ei haitannut olin tosi hyvällä fiiliksellä oman pienen iloisen Numbsukan kanssa:) Kyllä agi on kivaa noiden tyhmien näyttelyssäkäyntien jälkeen!

Minun ja Numben radan suorittamisesta ei tullut valmista, mutta tosi hyviä kohtia oli monta! Lähtöä odotellessa Numbe hääräsi häntä heiluen että joko mennään. Lähdössä pysyi hyvin. Ensimmäiset esteet olivat hyppy suoraan ja takaakierto hyppy. Minä sen meidän jutun taas pilasin, en antanut pojalle edes mahdollisuutta mahtua minun ja esteen välistä hypylle. Numbe kyllä kovin yritti, mutta mamma oli tiellä. Tämän jälkeen piti mennä puomille, jossa alla putki ja putkeenhan poika sitten suhahti, ja uudelleen ja uudelleen. Lopulta saatiin kuitenkin puomi tehtyä... Mutta rataa jatkettiin vielä hetki ja heitot meni upeasti, hypyt, putkeen irtoaminen ja kepit oli tosi nopeat kun alkuun päästiin, ja vielä vaikeasta lähestymiskulmasta haki itse hienosti, JEE! Agility rules! Loppurata jätettiin suorittamatta, kun olin niin fiiliksissä että piti HETI päästä palkkaamaan poika hienosti menneistä kepeistä. Olisin tietenkin voinut antaa palkaksi myös lopussa olevia esteitä... no seuraavaksi sitten:)

Petellä ja Mendellä oli UPEA rata, rimat pysyivät hyvin ja VAU mikä keppeihin irtoaminen ja pysyminen. Keppien jälkeinen tilanne oli tosi vaikea, mutta hienosti pojat sen hanskasivat. Pete otti hylyn, koska halusi vahvistaa kontaktien suorittamista. Edelleen näyttää hyvältä piirinmestaruuksia ajatellen:) -Tuija-