Käytiin ensikertaa tsekkaamassa Tassujen tämän talven talviharjoittelupaikka. Se sijaitsee Kuusjoen keskustassa kasvihuoneessa (ajomatka meiltä pitkä kiemuraista hirvi/peuravaara tietä pitkin). Puotilan maneesia ei valitettavasti Tassut saaneet täksi talveksi. Treenipaikka sisältä oli pienehkö, mutta valaistus ja pohja oli hyvä. Täytyy miettiä jatkossa miten saa kunnon treenit aikaiseksi tiistain Tassu-ryhmäläisille tuossa kapeassa treenitilassa. Hallin ulkopuoli oli pettymys. Parkkipaikka erittäin pieni ja ihan kadun varrella. Ulkoilutilaa koiran lämmittämiseksi ei ole ja sisällä hallissa ei voi olla kuin suorittava koira kerrallaan. No, näillä on pärjättävä, koska parempaakaan ei saatu. Hyvä että saatiin edes tällainen paikka. Omien koirien treenejä varten ajellaan kyllä mieluusti Tsaukkilaan.

Keskiviikkona oli taas vuorossa meitin harjoitusringin treenit Tsaukkilassa. Pitäisikö vielä sanoa että ihanan upeassa hallissa, josta taas heräsin olemaan erittäin tyytyväinen:) Pari vähän kimurantimpaa rataa mentiin niin että Numbelle jätin liiat haltuunotot ja kierrätykset väliin. Ja poika painoi kyllä upeasti! Kontaktit meni hyvin ja KEPIT tosi hyvällä fiiliksellä! JEE! Lisää vaan verkkokeppitreeniä EHYT-areenalla Anetten kanssa, niin kohta poika on valmis kolmoseen (tai siis suoritetaan tuo kakkonen ensin alta pois, mutta kohta kolmoseen...) Taas muuten huomasin, millainen etu se on että koira on estehakuinen ja irtoaa esteille kun antaa vaan suuntaa. Numbe ei tule eteen pyörimään, vaikka olisin jäljessä (niin kuin aika usein olen). Menden kanssa otin myös pienen pätkän, ennenkuin Pete ehti paikalle töistä. Hyvin Mende kulkee, mutta voi sitä kiekumista taas! Sain muuten mennä myös Sheltti-Norpan kanssa, ja hienosti meni sekin treeni:) Olen ihan Norppa-fani ja kyllä meille varmaan jossakin vaiheessa Sheltti-poikakin tulee Belgien kaveriksi.

Perjantaina mennään taas EHYT areenalle treenailemaan Anetten kanssa. Numbe pääsee taas ottamaan vinoverkkokeppejä ja ehkä saan mennä myös Norpan kanssa:) -Tuija-