Tapahtumia on ollut niin paljon ettei ole blogiinkaan taas kerennyt päivittelemään.

Viime viikonloppuna oli jo traditioksi muodostunut joka vuotinen Sepposen Harrin agikurssi Somerolla. Kiitos Mari ja kimmo taas järjestämisistä:) Samalla vietettiin Kimmon nelikymppisiä ja Huldihuupparin Valiotumisia. Oli ihana viikonloppu hyvässä seurassa ja hyvän ruoan kera (ja juomiakin riitti...). Harrilta tuli taas hyviä vinkkejä roppakaupalla, joita sitten tiistaina kokeilin Tassujen treeneissä ja toimii! Kiitos Harrille taas kerran hyvästä koulutksesta ja vinkeistä. Sunnuntain päätteeksi pääsimme vielä vähän paimentelemaan Numbsukan kanssa ja ihan ok meni, vaikka poika oli taatusti väsynyt viikonlopun koitoksista. Mendez pääsi myös vähän kokeilemaan lampailla olemista ja kiinnostunut oli hommasta Membukin:) Viimelopuksi sitten hyppeli suorin vartaloin lammasaitaukseen ja takaisin "hei, nää jäi tänne!". Maanantai aamuna oltiin sitten taas jo Numben kanssa uudelleen paimentamassa, ihanaa:)

Keskiviikko olikin sitten tapahtumia taas täynnä. Aamulla kävin Nokialla kirjoittamassa irtisanoutumiseni ja paketti-paperit. Minna oli todistajana paikalla:) Sen jälkeen kauhiaa kyytiä Minnan ja Samin kanssa katsomaan Turkkiruhtinaan IHANIA penneleitä. Pete vasta heräili työ yön jälkeen eli ei kerennyt mukaan. Kyllä täytyy sanoa että hyvinvoivaisia ja erittäin aktiivisia naperoita se Ficky ja Mendez ovat saaneet aikaiseksi. Näistä penneleistä on muutama vielä vapaana ja ihan oikeasti jos kiinnostaa niin heti yhteyttä Siruun Kennel Turkkiruhtinaan. Voin käsi sydämmellä suositella!

Sirun luota lähdettiin sitten Tsaun Agin-epiksiin. Oli meidän treeniryhmän järjestelyvuoro eli minä olin koko ajan töissä. Pete kisasin molempien poikien kanssa. Numbsukan kanssa siitä syystä että Pete ohjaa poikaa lauantaina Tsaun kisoissa, koska minä olen paimennuskisoissa töissä silloin. Saas nähdä kuinka käy... Menden kanssa Pete otti treenin kannalta, vahvisti kontakteja ja kokeili eri ohjaismenetelmiä. Alussa meinasi Mende suhahtaa väärälle esteelle putkeen, mutta Pete sai korjattua asian. Kontakteilla sitten odoteltiin lupaa poistua ja näin vahvistettiin niitäkin. Hyvin meni treenit:)

Harmillinen viesti tuli tänään Carinilta. Menden Ruotsin morsian on ultrattu ja tyhjä on. Eli Ruotsiin ei Menden jälkeläisiä ole tulossa. Näin melkein aavistelinkin, koska luultavasti ei oltu oikeana päivänä liikkeellä, koska hammasta tuli siihen malliin koko ajan. No onneksi Flicky hoiti yhdeksän penneliä Suomen kamaralle:)

Tänään sitten Tsaun kevätkokoukseen ihmettelemään asioita ja pokkaamaan Menden kunniakirjoja:) -Tuija-