Eilinen mätsäri meni ihan hyvin kummaltakin mätsäri-teamin jäseneltä (Lyyli ja Numbe). Oli ihan oikea näyttelytunnelma parkkipoikineen ja hirveä määrä osallistujia. Tuleva Elonäyttely ehkä vaikutti asiaan. Onneksi oltiin ajoissa paikalla ja päästiin ensimmäisten joukossa ilmoittautumaan ja kehään.

Lyyli ja Numbe olivat melkein yhtäaikaa kehässä, joten en päässyt seuraamaan Heliä ja Lyyliä kuin ihan alun. Hienosti Lyyli käyttäytyi, ei ollut yhtään arkajalka ja innokkaana pikku neiti esiintyi (salainen ase, nakki). Punaisen nauhan kanssa Lyyli sieltä kehästä sitten tuli:)

Numbellakin meni paljon paremmin kuin aikaisemmin oikeissa näyttelyissä. Hieman poika vielä arasteli tilannetta ja otti häiriöitä muiden rähinöistä. Mutta nannat kelpasivat kehässä ja kyllä niitä sitten syötiinkin:) Vähän oli sätkynä vielä ja juokseminen oli kyllä virheetöntä, mutta perässä jouduin vetämään. Täytyy muistaa seuraavaksi pitää lyhyemmällä hihnalla. En uskaltanut hirveästi riehuttaa poikaa, nannateltiin vaan. Ehkä jossakin vaiheessa uskallan yrittää kierroksia ylös, mutta ei vielä. Punaisen nauhan se Numbekin sieltä mukaansa sai:) Eli molemmat olivat siis voittaneet parinsa, jee.

Loppukehiä siinä sitten odoteltiin tovi. Meidän Tuomari oli aika ripeä eli päästiin nopeasti loppuun, jossa Numbea ei sitten valittu 4 parhaan joukkoon. Ei haittaa, treenit meni hyvin. Lyylin Tuomari olikin sitten aika hidas arvostelussaan, sitä kehää sitten jouduttiin odottelemaan. Lyyliä ei myöskään valittu 4 parhaan joukkoon, mutta hienosti meni heilläkin treenit! Ja mukava päivä oli, ilmatkin suosi. Nyt sitten nokka kohti seuraavaa Mätsäriä maanantaina. -Tuija-