Kooste viimeaikojen tapahtumista. Olen vähän laiskotellut kuulumisten kirjoittelussa:(

Käytiin 2.11. Lemmikkieläinmessuilla kisailemassa agia. Päätettiin lähteä tänne, koska samalla Mendez sai hyvää mattotreeniä. Pete ja Mendez menivät kaksi rataa, joista ensimmäisestä tuloksena 5. Yksi rima tipahti pojalla ja vähän varovaista oli meno liukkaalla matolla. Me kun emme käytä mitään liukuvoiteita, ettei nilkat nyrjähdä liiasta pidosta...
Toiselta radalta tulikin sitten hienosti 0-tulos. Vähän oli Mendellä vielä käsijarru päällä, sijoitus 8.
Hyvää treeniä oli kyllä ahtaissa tiloissa, isossa väkijoukossa. Näistä jutuista Mende ei ollut moksiskaan:)

Tiistaina 4.11. päätettiin lähteä ATT: epiksiin katsastamaan heidän uutta hienoa hallia. Ihan tulevia virallisia kisoja silmällä pitäen. Mendez teki hienon ja nopean radan ottamalla avoimen luokan voiton:) Pete ohjasti myös Klossnerin Kimmon Bortsu-poika Swedun kakkoseksi.

Minä siinä sitten kisapaikalle tullessa päätin että Numbe aloittaa kisaamisen nyt! Ja ilmoitin pikku-pojan kisaan mukaan. Hyvä että ehdittiin vielä. Voi että meillä meni hyvin, mamma oli niin onnellinen, kun Numbe teki yhdessä töitä iloisesti häntä heiluen. Puomi vähän tökki, siitä tuli kaikki kerätyt virhepisteet (42 ja jotain...). Hyvänä ohjaajana tietenkin unohdin pojan yksinään puomille ja hoslotin kauheaa vauhtia puomin päähän. Numbe tietenkin mamman perään loikkasi puomilta. Sama juttu uusiutui toisenkin kerran, mutta kolmannella yrityksellä sitten onnistuttiin. Muutaman treenaamattoman asiankin ymmärsin: putki puomin alla (sitä Numbe ihmetteli) ja muuri (ei ongelmia). Muuten radalta ei virheitä:)

Eilen tiistaina 11.11. olikin sitten edessä TSAU:n epikset. Ja minä tietenkin hinkusin Numben kanssa sinnekin kisaamaan:) Pete ja Mende tietenkin myös kisasivat taas avoimessa. Heille hylkäys väärästä radasta ja tällä kertaa heillä puomi tuli otettua vähän huolimattomasti.
Ja me taas Numben kanssa kisattiin iloisesti ja vauhdikkaasti. Oli taas niiiin kivaa mennä radalla kun Numbe oli ihan intsinä mamman kanssa tekemässä töitä, jee:) Kyllä agi on ihanaa meidän molempien mielestä:) Tulos parani viime kisasta, tällä kertaa virhepisteitä 15. Kesken hyppysuoran työnsin Numben A-estettä kohti, siitä kielto ja takaisin tullessa hyppy väärään suuntaan 10p. (Mölleissä ei hylätä).
Oli kyllä taas niin kivaa, myös Numben mielestä. Häntä heilui vieterinä ennen radalle lähtöä ja vähän irtoamisen merkkejäkin oli havaittavissa...

Kisauramme jatkuu taas seuraavissa epiksissä, luultavasti Lohjalla 22.11. -Tuija-