Viime viikko oli mukava Agiviikko:) Oltiin keskiviikkona 11.6. Tampereen Agikisoissa, josta Petelle ja Mendezille hyppyratavoitto! VAU! Hienoa menoa pojilla, kertakaikkisesti. Hyvältä näyttää Valioituminen vuoden päästä... vuosi tuntuu nyt pitkältä ajalta, mutta eiköhän se aika pian mene.

SM-kisa viikonloppu aloitettiin perjantaina "tavis"-kisalla. Siitä ei mitään ihmeellistä tulosta, taisi tulla hyl.
Lauantain joukkuekisa jatkui samoilla linjoilla, joukkueen kahdelle ensimmäiselle koirakolle tuli hylkäys eli Pete pääsi Menden kanssa kokeilemaan rajojaan ja siitä sitten myös hyl.

Sunnuntain yksilökisa menikin sitten paremmin. Tavoitteena oli päästä finaaliradalle ja se saavutettiin:)
Karsintaradalta Pete ja Mende tekivät nolla-radan eli jatkoon pääsy oli varma. Nimittäin tällä kertaa nolla-ratoja tehtiin niin vähän että 5-tuloksellakin oli jatkossa ( 50 tuloksen tehnyttä koirakkoa pääsee jatkoon). Muutaman pelastuksen Pete joutui tekemään ja niihin kului tietenkin arvokkaita sekuntteja, mutta pääasia että jatkoon pääsivät! Hyppiksen jälkeen Mendez oli sijalla 19.

Finaaliradalla tuli putkelta kielto eli 5 virhepistettä ja se tiputti tietenkin sijoitusta. Harmillinen virhe, mutta hienot radat tekivät joka tapauksessa ja tavoitteet saavutettiin. Ensi vuonna voikin sitten jo odotella vaikka mitallia...jos kaikki menee niinkuin on suunniteltu...tai ainakin kymmenen parhaamman joukkoon...

Lopputulos SM-kisoista 28. sija, 146 koirakosta eli ei oikeastaan hullummin mennyt. 118 koirakko jäi taakse. Ihan ei vielä Mende saanut Bonuksen päänahkaa näistä kisoista, Bonuksen paras SM-kisa sijoitushan on vuodelta 2006 10.sija. / kisaajia 148 koirakkoa. -Tuija-