Meillä oli eilen Tassujen pm-joukkueiden yhteistreenit Tassiksella. Pete veti meille kaikille oikein hyvät treenit ja yhteishenki oli korkeuksissa:) Realiteettina on kuitenkin ettei siellä mestari-liigassa ihan voittoa taida tulla (1- ja 2 luokkien koirakot kolmosten joukossa...), mutta pääasia on osallistuminen. Ensimmäisen kerran Tassuilla on agissa pm-joukkueet ja se on hienoa. Kiitos myös Tumpille, joka oli meille tuonut lämmintä mehua ja keksejä. Ihana päivä!

Numben treenit meni ihan sika hyvin! Olin oikein tyytyväinen etenemiseen, esteiden suoritusvarmuuteen ja takaakierrotkin meni hienosti. Ensin tehtiin vähän helpompaa rataa ja sitten vaikeutettiin niillä takaakierroilla, leikkauksilla ja työnnöillä. Kaikki onnistui! Pari kertaa Numbe kolautti itsensä renkaaseen, mutta ei ollut moksiskaan. Jee agility on ihanaa!

Tänään mennään Tsaukkilaan epiksiin taas harjoittelemaan lisää. Keskiviikkoryhmät ovat järjestelyvuorossa, mutta luotan siihen että työntekijöitä on niin paljon, että päästään itsekin kisaamaan. Kisaraporttia tulee sitten myöhemmin:) -Tuija-