Pete ja Mendez kisasivat eilen kolme rataa ATT.n kisoissa Liedossa. Tupla-nolla oli hakusessa, koska muuta ei Mendeltä enää puutu SM-kisa / MM-karsinta tuloksista. Ensimmäinen rata oli hyppis, jonka Pete otti tarkkaan ja hallitusti. Ei päästänyt Mendeä hallinnastaan sinkoilemaan:) Ja tuloksena siitä sitten 0-rata ja 4.sija. Yllätykseksemme kisaajia oli niin paljon, että hyppy Serti siirtyi Mendezille eli viimeinen hyppy-Serti on nyt sitten plakkarissa:) Eli kun Kennelliitto hyväksyy tämän uuden Valio-tittelin, tulee Mendestä Suomen Agilityvalion lisäksi myös Hyppyvalio:)

Toinen rata meni muuten ihan hyvin, hieman hitaasti koska tupla-nollaa haettiin. Mutta se jäi sitten yhden tassunmitan päähän se tuplis. Radalta tulokseksi vitonen -> puomin alasmenokontakti. Voi däääm! No, nyt aloitetaan oikein kunnolla treenaamaan näitä alasmenoja. Pysäytykset ovat hidastaneet etenemistä, joten Pete palaa alkuperäiseen suunnitelmaan eli melkein juoksukontakteihin. Näin siis jatketaan ja suunnitelma on jo tehty.

Viimeisellä radalla Pete sitten vähän kokeili eri asioita, koska ei ollut enää mitään hävittävää. Huomattiin että se kannustus "mene, mene" ei nopeuta Menden menemistä, vaan päinvastoin hidastaa eli selkeä estekäsky, se riittää. Tältä radalta Mende otti myös tyylikkään lentokeinun... ja muutaman muun kontaktiloikan. Tulos jotakin 15 virhepistettä.

Sitten vielä Menden naisasioita. Sabina laittoi viestiä että Mendeä on kyselty Liettuan typsykälle sulhaseksi. Ihan kivan kuuloinen narttu on kyseessä ja mikä mukavaa, typsy on myös agikoiruus. Saas nähdä kuinka tämä homma etenee:) Siitä sitten myöhemmin lisää -Tuija-