Oltiin eilen Tampereella, Numbe näyttelyssä ja Mende agikisoissa. Numbe ja minä lähdettiin Anetten ja Raijan kanssa aamusella näyttelyyn ja Mende, Pete, Tumppi ja Ritu tulivat sitten myöhemmin agikisoihin.

Numben näyttelyesiintyminen meni taas samalla tavalla kuin viimeaikoina on mennyt ja sininen nauha sieltä sitten tuli. Mutta nyt päätin että seuraava näyttely meillä on vasta vuoden päästä ja treenataan asia kuntoon tottiksen kautta. En viitsisi jatkaa jos Numbe ei olisi excelentinkoira ja ainoastaan kehäesiintyminen on meille tuonut nuo ei niin hyvät tulokset näyttelystä. Mutta upeaa oli se että Raija sai nyt sitten sen puuttuvan näyttelytuloksen muita Valionarvoja varten. Hyvä Rape!

Mende ja Pete agsasivat hienosti ja MM-karsintoihin vaadittava 0-voitto sieltä sitten tupsahti. Pete oli onneksi hereillä ja sai tosi hyvin hanskattua myös ne muutamat "läheltä piti" tilanteet:) Tuplanollaa ei vielä tullut, toiselta radalta muurin palikka ja kielto eli kymppi. Mutta hyvältä näyttää piirinmestaruuksia ajatellen:) -Tuija-

Pete ja Mende palkintopallilla, ei niin hyvä kuva...