Nyt on sitten selviydytty kotiin Tornion reissusta. Hetken aikaa keretään olemaan ja sitten taas seuraaviin karkeloihin.

Reissu meni loistavasti. Lähdettiin torstai aamuna ajelemaan kohti määränpäätä. Matka kesti semmoinen 11 tuntia, mutta aika meni kyllä nopeasti. Pysähdyttiin välillä ulkoiluttamaan poikia ja ihailemaan maisemia. Iltapäivällä sitten saavuttiin Laivakankaan mökeille. Mökit olivat aika askeettisia, mutta se jo tiedettiin. Paikka oli aivan ihana, metsän keskellä. Itikoita kun olisi ollut vain vähemmän... Eihän noita etelän ihmiset kestä... Meidän mökkikylässä majoittui Tsaulaisia 4 mökillistä ( kaksi mökillistä oli muiden seurojen kisaajilla), Maarit, Juha ja Kirsi Villis-poikineen, sekä Anette ja Tumppi typsylaumoineen. Kyllä oli mukavaa:)

Perjantaina aloitettiin "tavis-kisoilla". Numbe ja minä kisattiin ensin ja tuloksena pari kieltoa, mutta fiiliksellä mentiin ja kehusin poikaa ihan hirveästi! Ei ottanut yhtään paineita paikasta, eikä keinonurmi-alustasta. Mamma oli ylpeä pikku-Numbeliinoksesta:)

Pete ja Mendez menivät yhden hylky-radan. Mende oli vähän hajujen maailmaan uppoutunut, kun oli noita ihania tyttöjen hajuja joka puolella. No eipä ne haitanneet enää sunnuntaina...

Lauantaina oli joukkuekisat. Tsaun maxi joukkueelle tulokseksi tuli HYL. Dingo, Mende ja Masa siinä ensin hyllyttivät ja Yokolle tulos 10. Ei mennyt ihan nappiin. Mendellä hyvä rata, vain yksi virheliike Peteltä ja Mende luikahti selän takaa väärälle esteelle. Rape ja Tumppi Bortsujoukkueineen pääsivät palkintopallille 3.sija. Hyvä Rape! Tsaun medit tulivat neljännelle sijalle.

Sunnuntaina oli sitten Yksilökisoissa UPEA päivä! Rape sijalle 5. ja Mendez sijalle 6. osallistujia 134 koirakkoa! Voi siis sanoa että Mendez on Suomen kuudenneksi paras maxi-koira! JEEEE! Petellä oli tavoite parantaa omaa Bonuksen SM-sijoitusta, joka oli 10. sija ja näin teki:)

Maxien lopputulokset
1 Vimma borcol Linna Niina-Liina LAW -11,74
2 Hitti borcol Leinonen Janita LAW -9,83
3 Mari borcol Sepponen Harri PIEKS -8,17
4 Hello Kitty borcol Leppälä Jukka TAKUT -6,83
5 Raija borcol Lindell Anette TSAU -6,79
6 Mendez belpag Mannonen Petri TSAU -6,43

Kotimatkalle lähdettiin maanantai aamuna ja se meni aika fiiliksellä:) Nyt on väsynyttä porukkaa ympärillä. Kotona vasta muuten huomasin että olimme unohtaneet Numben kisakirjan Tornioon... onneksi lupasivat lähettää sen perästä. Saa nähdä kerkeääkö tulemaan ennen Juhannuskisoja.  -Tuija-

Reissumies Mendez:)

1245145516_img-d41d8cd98f00b204e9800998e