Viime lauantaina oli ATT:n Agikisat, joissa Mende ja Pete kisasivat tuloksinaan 1x 0/3.sija ja 2xhyl. Tuplanollaa ei siis vielä tullut. Upeat hyllyradatkin olivat. Mende meni juuri niin kuin äijä ohjasi, ja kovaa.

Harmillisesti Peteltä jäi muutamassa kohtaa ohjauskäsky antamatta tai liian myöhään ja Mendellähän se tarkoittaa sitä että peli menetetty siinä kohtaa. Mende ei jää odottelemaan, vaan toimii samantien:)

Nyt on sitten koossa 7xSMnolla ja 5xMMkarsintanolla, vain tupla puuttuu...

Numbella oli eilen maanantaina taas agitreenit, ja huomattavaa kehitystä on tapahtunut. Tällä kertaa treenattiin kiertoja ja välistävetoja. Puomiakin otettiin vinosta lähestymiskulmasta. Poika suorittaa jo rataa nopsasti ja kepitkin on hyvällä mallilla. Sisäänmenot JES, mutta pujottelun jatkaminen, sisäänmenon jälkeen, vielä hakusessa. Puomi tällä hetkellä hidas, mutta sitä kehitellään. Niin ja rengaskin suoritettiin mallikkaasti. Seuraavaksi ruvetaan treenaamaan keinua, se kun on ainoa este jota ei vielä ole opeteltu. Kauhia, ja Numben ensimmäiset kisat toukokuussa lähestyvät...kääk!

Numben velipoika Luka oli nyt ensimmäistä kertaa meitin treeniryhmässä ja hienosti meni Lukallakin. Hyvä vauhti ja fiilis! Ohjaaja kun pysyy vielä mukana ohjauksessa niin upea pari tulee olemaan kisakentillä!

Ja voi että Luka on kaunis, enemmän ja enemmän rupeaa muistuttamaan Bonus-iskäänsä! Ryhdikäs, hyvä rakenne ja aivan ihana pää (ihan sisältäkin, mutta myös ulkoa)! Ja sellainen mamman mussukka, niinkuin NumbekinCool Olin aika myyty Lukan olemukseen ja luonteeseen. Hyvää työtä on Laura tehnyt pojan kanssa, ei voi muuta sanoa. Valio-tittelit ovat ihan mahdollisia tällä parilla tulevaisuudessa:) -Tuija-