No niin, nyt on sitten sekin ensimmäinen näyttely koettu Numben kanssa. Oli muuten todella ahdas näyttelyalue, mutta sää oli hieno. Tuloksilla ei päässyt poika juhlimaan.

Esitin Numben itse ja samantien kun tuomari noisi teltasta ajattelin että mitäköhän tästä tulee. Numbe aloitti nimittäin peruutuksen (no luulisi että alasmenokontaktin opettaminen uudella menetelmälläni tulee onnistumaan, koska kyllä poika ainakin peruuttaa osaa...)
Tähän en ollut varautunut sitten ollenkaan, pöhinää ajattelin esiintyvän, mutta en peruutusta. Hiljaa poika kuitenkin oli ja huulet piukkana, joten esitin itse tuomarille hampaat. Tuomarin koplaus ei oikein onnistunut, koska Numbe oli päättänyt pitää takapään maassa. Tuomari oli hyvin ymmärtäväinen herrasmies ja sanoi ettei kiusata pikkupoikaa enempää.

Tässä vaiheessa aloin jo miettiä että saadaanko EVA arvosteluksi, mutta Erittäin hyvä (punainen nauha) tuli kuitenkin. Ulkomuotoarvostelu oli hieno, mutta kommentilla "tarvitsee paljon kehäkokemusta..." Olisikohan pitänyt tätäkin harjoitella?

Voi meitä ja Erkkarikin lähestyy uhkaavasti. Onneksi siellä kasvattaja-Åsa lupasi esittää Peruuttaja-Petruksen, joten minä en ainakaan pääse vaikuttamaan asiaan huonojen hermojeni kanssa...

Onneksi mukana oli myös siskoplikka Ninja, joka hoiti homman kotiin sijoittumalla paras narttu kehässä ja saamalla Sertin! Onnea kovasti!
Bonuksen ei siis tarvitse ihan kokonaan hävetä jälkikasvuaan... Onneksi pappa ei ollut näkemässä poikansa temppuilua! -Tuija-