Nyt ollaan kierretty Numben kanssa jo kolme mätsäriä treenailemassa näyttelyesiintymistä. Torstaista 30.7. jo tarinoinkin aikaisemmin mutta sen jälkeen oltiin maanantaina 3.8. Kupittaalla ja eilen 5.8. myös Kupittaalla. Ja ma & ke oli myös Mendez mukana näytelmissä:)

Maanantaina ystäväni, ei vielä Belgin omistajat:), Minna ja Sami olivat myös paikalla ensin yleisönä, mutta sitten sain Minnan myös kehään esittämään Mendeä. Ja voi että meni hienosti ensikertalaiselta! Numbe taas vellaroi enemmän kuin torstaina, ei kestä oikein nannan kanssa maanittelua, vaan täytyy reippaasti vaan kopeloida. Molemmat pojat hävisivät parilleen, eivätkä sijoittuneet loppukilpailussa. Lyyli ei tällä kertaa osallistunut, mutta tuli katselemaan meitä ennen tottis-treenejään.

Eilen oltiin sitten taas Kupittaalla. Minna ja Sami uudelleen paikalla. Tälläkin kertaa Minna esitti Menden ja maanantaista sisuuntuneena (ihan tappaja-fiiliksellä) hävisivät kyllä parilleen, joka muuten voitti koko skaban, tuli jo palkintopallisijoitus. Sinisten loppukilpailun kakkoseksi heidät sitten kruunattiin. Ja upeat palkinnot oli järjestävällä seuralla Jättitassut ry! Numbe sai myös sinisen nauhan, mutta oli jo ihan äijänä. Ei peruutellut, eikä pöhissyt, JEE hyvää edistystä. Olen niin ylpeä pikku-pojasta:) Lyyli ja Heli olivat tälläkertaa myös mukana treenailemassa näyttelyesiintymistä ja hienosti pikku-tyttö esiintyikin. Punaisen nauhan Lyyli sitten sieltä sieppasi mukaansa:)

Sukulais-Mustiloita + pikku-Mustiloita oli myös paikalla aika joukko. Ihan taisi mennä Sami pyörälle päästään siitä Gronttuvilinästä. Jos vaikka kohta innostuisi haluamaan ihan oman, Persian pystykorva Axun kaveriksi:) Petekin ilmestyi jossakin vaiheessa paikalle, yritti vissiin siepata Menden mukaansa agitreeneihin, mutta onneksi ei Mende lähtenyt:) -Tuija-

Alla vielä pari Mätsärikuvaa, oli ihan pakko laittaa todistusaineistoa:)

Minna ja Mendez palkintopallilla 5.8.

1249555389_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Minä ja Numbe 30.7.

1249555417_img-d41d8cd98f00b204e9800998e