Pitkästä aikaa taas kirjoittelen Mustilolauman kuulumisia. Numbe on hyvin tervehtymässä, pieni pää vaan tuntuu hajoavan tekemättömyydestä. Kun pitäisi vielä hetken malttaa olla riehumatta. No tottisliikkeitä ollaan hiukan treenattu ja ne tehdään salamavauhdilla, mutta hiukan hutiloiden... Pikkupojalla on niin hauskaa kun saa tehdä edes jotakin, että olen kyllä tyytyväinen.

Pappa-Bonuksesta on tullut niin aikuinen ja on olevinansa nyt sitten laumanjohtaja. Hyvin kyllä hoitaa hommansa, koska velipoika Ami ei korviaan lotkauta Bonuksen komentamiselle ja pikkupojat haluavat vaan leikkiä:)

Pete ja Mendez käväisivät ATT:n kisoissa näyttäytymässä. Tuloksilla ei vielä juhlittu, mutta uusi ohjaustyyli toimii hyvin! Se treenataan varmaksi, eikä hötkyillä muihin tyyleihin tällä erää. Voitto-nolla oli lähellä, mutta kun tuo Mendepoika on ruvennut hipsimään lähdössä, niin tuli ensimmäinen rima alas. Muuten kisan paras aika ja vain se yksi virhe. Voi dääm, sanon minä! Niin kova hinku Mendellä on radalle, että vaikka äijä vähän kurittaisikin varastelusta, ei haittaa tahtia...-Tuija-