Syyskuu on lopuillaan ja Agin MM-kisoja odotellessa...

Petellä ja Mendellä on ollut hieman rauhallisempaa kisatahtia tällä hetkellä. Agilityn täyttämä kesä takana, on hyvä vetää välillä vähän henkeä. Pete on kyllä niin paljon nyt töissä, että lepojaksoa ei kyllä ohjaajalla ole pahemmin ollut.
Käväisivät Helsingissä hakemassa yhden SM-nollan lisää ensi vuoden SM-kisoja varten ja nyt tähdätään Belgimestaruuksiin ja piirinmestaruuksiin. Kyllä se siitä sitten taas kisaaminenkin jatkuu. Treenattu tietenkin on koko ajan.

Numbella agitreenit paranevat koko ajan... nyt ei pikkumies meinaa millään pysyä enää hanskassa. Mutta ei haittaa, pääasia että agi on KIVAA ja sitä tehdään täysillä:) Kyllä jossakin vaiheessa jotakin myös opitaan:)
Suunnittelin myös alkavani treenaamaan ihan oikeasti myös BH-kokeeseen, jos vaikka ensi syksynä saisi sen suoritettua. Pääsisi siitä sitten (joskus tulevaisuudessa) PK-kisoihinkin jäljelle. No se on sitten tulevaisuudessa. Agility on meille kuitenkin aina se ykkönen, vaikka ei siinäkään menestyttäisi kisoissa, niin mahtava harrastus ainakin.

Vanhat pappat Bonus ja Ami viettävät hyvin ansaittuja eläkepäiviä nauttien hyvästä ruoasta ja pihan kaivelusta. Aina välillä kun oikein kaivaa niin löytyy myös mehevä kastemato huikopalaksi, YÖK!
Terveitä ovat olleet ja toivottavasti pysyvätkin vielä monta vuotta:)

Ensimmäinen Bonuksen jälkeläisistä, Dark Joy Nice Guy "Nalle", on nyt ollut virallisissa lonkka/kyynärnivel kuvauksissa ja terve poika oli. Lonkat A/A ja kyynärät 0/0. Hienoa! Olisi kiva nähdäkin Nallea joskus, kun ei olla nähty sitten viime kesän. Muita penneleitä ollaankin treffattu tänä vuonna:) Terveisiä vaan kaikille Bonus-iskältä! -Tuija-