Nyt kun olen ollut lomautusviikolla, ollaan treenattu Numbsukan kanssa oikein kunnolla. IHANA viikko:) treenien kannalta katsottuna. Numbe on ruvennut ottamaan vauhtia ihan kunnolla ja riekkuu radalla että "sano jo mamma mihin sitten mennään??!!" Epiksissä eilen kerättiin tuhansia pisteitä... mutta ei haittaa, se johtui vaan siitä etten ymmärtänyt pysyä käskytyksessä pojan mukana ja yhdessä kohtaa unohdin radankin... oikeastaan olisi hylky kuulunut tulla. Kepeillä oli Numbella niin kova vauhti että kahdessa kohtaa ei vaan taittunut joka väliin. Oikein meni sisälle ja oikeasta välistä ulos. Pujottelunopeus oli niin huima ettei tuomari huomannut pojan oikomisia ja kun en minäkään reagoinut asiaan (päätin etten tuhoa fiiliksiä) ei tuomarikaan virhettä antanut:)

Näin jatketaan treenaamista frisbeen ja patukan kanssa ja varmennetaan kontaktiosaamista + verkkokepeillä jatketaan keppitreeniä. Yhteenveto: Numbsukan vauhti ja motivaatio on tosi hyvällä mallilla. Estevarmuus on hyvin kehittynyt ja radan/ohjauksenlukutaito. Ohjauskuvioita täytyy harjoitella varmemmiksi, samaten kontakteja. Keppitreeniä verkoilla. Agility rules:)

Mende on tietenkin myös treenannut ahkerasti. Epiksissä esteen ohitus, mutta kontaktit loistavat! Rimat ovat pysyneet hyvin ja suoritusaika taas palannut ennalleen. Nyt onkin kisataukoa, mutta luultavasti Hyvinkäällä sitten taas kisataan tammikuun alussa. -Tuija-