Kisattiin sunnuntaina ja maanantaina agia ATT:n kisoissa. Mende ja Pete menivät kolme rataa ja ei kehuttavia tuloksia. Meno oli tietenkin kovaa ja oli muutama ihan hyvä kohtakin ratasuorituksissa. Mende pitkästä aikaa pääsi agsaamaan (kun on ollut noita naisjuttuja) ja niinhän siinä sitten kävi että poika venäytti jalkansa viimeisellä radalla tuolla penteleen mattoalustalla. Klenkutti pari päivää, mutta on jo kunnossa. Näitä sattuu kun vauhti on kovaa ja luisuja tehdään.

Numbe ja minä kisattiin sitten pari rataa maanantaina, eikä kummempia tuloksia meilläkään. Mutta loistavasti ollaan edistytty suunnitelmassa: Numbelle estehakuisuutta ja varmuutta, minä näytän vaan suunnan. No enhän minä muuta ehdi enää tekemäänkään, ei poika kysele enää ei... keppien loistava avokulma, mutta ei siitä sitten iso poika kääntynyt seuraavaan väliin ja otettiin kepit uusiksi. Sitten päätin kokeilla meneekö Numbe loppuun asti puomilla, jos jään alkuun ja menihän se, jes! lähti sieltä kyllä kyselemään että mihin mamma jäit. Aikaa tietenkin tuhrattiin, mutta ei haittaa. Seuraavalla radalla hyl, Numbe suhahti väärään päähän putkea.

Pakko laittaa Sirun ottama kuva Turkkiruhtinaan pienistä pedoista murkinoimassa:) Hyvä pojat ja tytöt, syökää hyvin että kasvatte vahvoiksi! -Tuija-