Olipa ihana viikonloppu! Käytiin Orivedellä Pentunäyttelyssä katsastamassa Menden penneleitä. Turkkiruhtinaan B-penneleistä oli paikalla Remu, Jimppu, Zero ja Riina. Ensiesiintyminen näyttelyissä meni kaikilta enemmän kuin hyvin. Hienot arvostelut sai jokainen Tuomari Antti Niemiseltä. Kaikki luoksepäästäviä, avoimia ja aivan upeita veijareita. Riina ROP ja KP, Remu VSP ja KP, Zero 2.sija ja KP, Vain Jimppu jäi ilman KP:tä, mutta jahka tuosta pääsee koipeliini vaiheesta ohi niin avot! Kasvattajaluokassa Turkkiruhtinaan oli tietenkin ROP, lisäksi KP ja sitten vielä BIS4!!!

Parikilpailu meni hieman viihteen puolelle Rempalta ja Zerolta, osasivat pojat hienosti ottaa yleisönsä:) Hyvä että handleri-Minna pystyssä pysyi... Sami tipsutteli menemään Riinan ja Jimpun kanssa hienosti, muutama riehaantuminen kyllä tällekin parille tuli...

Sunnuntaina oli vuorossa agikisat Raumalla. Liipparille 2xHYL. Ensimmäinen oli hieno rata, mutta Pete ohjasi viimeisen esteen ohi ja väärältä puolelta. Liippari ei vielä kestä jyrkkää leikkaamista takaa, mutta treenataan lisää. Toinen rata oli aika katastrooooffi. Pikku-poika lämpesi ihan kunnolla ja se oli menoa sitten.

Mendellä kävi vähän kurjasti agiradalla. Puomi heilui niin kovin tassujen alla että meinasi poika tipahtaa, hui. Loppurata menikin sitten ihmetellen tätä juttua. Ei ollut muuten ainoa koira, jolle näin kävi. Toivottavasti ennen seuraavia kisojaan, saavat asian korjattua. Hyppikseltä 0-tulos ja toinen sija. Vähän kääntyiltiin vääriin suuntiin ja aikaa kului. Mutta hieno tulos joka tapauksessa.

Nyt lähdetään Numbsun kanssa Aneten agikurssille ja Pete lähti paimentamaan. Miten tässä näinpäin kävi???? -Tuija-