Onpa blogi taas päässyt "vanhentumaan". Täytyypi vähän päivitellä tapahtumia tännekin. Agikisoissa käytiin Tampereella, Pete kisasi Menden ja Liipparin kanssa pari rataa. Tuloksina 2xhyl, yksi nolla ja yksi vitonen. Mendellä rupeaa olemaan jutut kohdillaan ennen SM-kisoja ja ottopoika Liipparikin kehittyy koko ajan hienosti. Pete on tänä vuonna Menden ja Liipparin kanssa Koirakerho Tassuja edustamassa joukkueessa. Hienoa!

Tassujen agikisat olivat viime viikonloppuna ja hyvin mielestäni niistä suoriuduttiin. Mukava tehdä töitä hyvässä seurassa:) Ja kisaajatkin tuntuivat olevan tyytyväisiä kisoihin. Kiitos kaikille:) Ensi vuonna sitten taas uudelleen.

Menden&Flickyn Pikku-pojat ja tytöt ovat nyt melkein kaikki omissa kodeissaan. Sijoituspoika Rimppu vielä mamman helmoissa pyörimässä, mutta varmasti tällekin hienolle pojalle hyvä koti löytyy, jos siis Siru malttaa pojasta luopua... Kaikilla kultakimpaleilla tuntuu menevän hyvin omien ihmistensä kanssa. Viimeisimpiä kuulumisia odottelen innolla Zerolta, joka eilen pääsi kotiin. Reissu-Remppaa olen päässyt seuraamaan läheltä ja on tuo pikku Riivilö ihan kuin isänsä tuon ikäisenä, siis silloin kun on kiltisti:) muuten on tullut äitiinsä...

Menden Liettuan morsian Destakin pyöräytti kaksi pojankoltiaista ja yhden typsykän maailmaan kesäkuun alussa. Hyvinvoivia ovat kuulemma äiti ja pikkaraiset. Hienoa!

Nyt odottelen kuumeisesti tämän päiväisiä paimennustreenejä, ne ovat jääneet hieman väliin, kun on ollut tuota kisojen järjestelyjä ym. Kauhia,  Ranch-kisat lähestyvät, kääk! Ja ennen niitä täytyy vielä jännittää yhdet SM-kisat, huh huh!

Mustiloleiri lähestyy myös kovaa vauhtia heinäkuun alussa. Ihanaa nähdä niin paljon mukavia ihmisiä sukulaismustiloineen kerralla! Tulee varmasti kiva viikonloppu, hyvän koulutuksen merkeissä:) -Tuija-

Tässä vielä Jolantan ottama kuva pojasta (Mendez&Desta)